MAAY GEBOORTEKAARTJES

Het is leuk om familie en vrienden middels een kaartje de geboorte van jouw/jullie kindje te verkondigen. Wij vinden zelf het geboortekaartje de belangrijkste bijzaak van de geboorte van jouw/jullie baby.  Er zijn veel ideeën en mogelijkheden, eigenlijk teveel om op te noemen en daarom hebben wij het opgedeeld in 3 opties.

Eerste optie is om bij de standaardkaartjes van Belarto en/of Buromac te bekijken. Van deze merken zijn wij een officieel verkooppunt.  Je kan op hun sites kijken of je kan bij ons voorbeeldboeken inzien of lenen zodat je ook het papier ziet en voelt. Wanneer jullie tot een keus zijn gekomen bestellen we de kaarten en gaan wij aan de slag met jullie persoonlijke invulling, jullie mogen dan al aan de slag met het schrijven van de enveloppen. 

Tweede optie is om jouw/jullie eigen wens door ons te laten omzetten in een gepersonaliseerd geboortekaartje, denk aan je lievelingsthema, figuren, foto's of jullie hebben ergens online inspiratie opgedaan, deel het met ons en wij kunnen op basis van die ideeën een passend voorstel doen. We gaan je dan nog wel eerst lastig vallen met keuze in papier en enveloppen. 

Optie nummer 3 is: Jullie hebben zelf een ontwerp als drukbestand en jullie willen die graag afgedrukt hebben. We maken graag vrijblijvend een prijs voor jullie of kijk in onze webwinkel bij ongevouwen kaarten, gevouwen kaarten of foliedruk kaarten voor de voordeligste oplossing.