Ontwerp en opmaak, daarvoor zijn wij hier in onze designstudio. 

Logo: Brandnew design, alleen aanpassen of je bestaande logo uitvoeren in eps, png  of pdf zodat jouw bedrijf  een vertrekpunt heeft om zoveel mogelijk bekendheid en herkenbaarheid te verwerven dat bijdraagt aan jouw/jullie succes.


Advertentie / Flyer opmaak: Jouw/jullie dienst of producten opvallend opmaken zodat je deze in het juiste bestand kan aanleveren bij uitgever van krant of magazine. Je kan ook een drukbestand krijgen zodat je die kan gebruiken in een onlinedrukkerij want wij printen en drukken graag voor jou, maar we houden ook erg van vrijheid in keuze. 

Huisstijl:  Jouw/jullie logo verwerken in een herkenbare stijl zodat al je uitingen familie van elkaar worden. 

Huisstijl:  Jouw/jullie logo verwerken in een herkenbare stijl zodat al je uitingen familie van elkaar worden.

Magazines: Alweer geruime tijd maken wij het Oeffeltse dorpsblad de Heraut en de Kijk op de Wijk van de Cuijkse wijk de Valuwe op.  Ook voor jullie wijkkrant, magazine of dorpsblad werken we graag, neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden. 

Menukaarten / Prijslijsten:  Een specialistische vorm van opmaak. Bij menukaarten en prijslijsten komt er veel van grafisch ontwerp samen, je wilt een goed leesbare correcte lijst maar ook met een aantrekkelijke vormgeving die je klant inspireert en uitnodigt om te consumeren en bovendien wil je dat deze lijst makkelijk aan te passen is met eventuele prijsaanpassingen. 

Hoe mogen we jou helpen?