WE DO

PRINT

GEEN VRAAG IS ONS TE GEK

Digitaal en offset drukwerk; met toegang tot geavanceerde printers en persen, lamineer- en snijmachines en overige afwerking- en nabewerkingmogelijkheden, kunnen we vrijwel aan iedere wens te voldoen. Dat, in combinatie met onze specialistische achtergrond en kennis, maakt dat geen vraag te gek is voor ons. “Alles kan, u vraagt slechts naar de oplossing”.

GROTE OF KLEINE OPLAGE

Van visitekaartjes, flyers, folders en brochures tot aan enveloppen en briefpapier. Maar ook voor grote en kleine posters, (foto)boeken, kleding, uitnodigingen, kaarten, notitieblokken, menu’s, stickers, verpakkingen, magazine, bannner, reclame- en buitenbord, vlag of spandoek; wij printen en drukken nagenoeg alles!

MEER LEVEREN DAN U VERWACHT; DÁT IS ONZE SPORT

Bij Maay Drukwerk is uw drukwerkbestelling geheel in goede handen. We zijn flexibel en staan garant voor optimale kwaliteit, full service en snelle levertijden. Heeft u vragen of speciale wensen? Neem dan direct contact met ons op. Maatwerk is voor ons geen enkel probleem. Samen komen we altijd tot het gewenste resultaat! We laten graag zien waartoe we in staat zijn.

huis-aan-huis verspreiding

Ook huis-aan-huis verspreiding van uw drukwerk in het Land van Cuijk en daarbuiten, zijn zo te regelen bij Maay. Uw drukwerk wordt, met het ongekende bereik en attentiewaarde van brievenbussen, betrouwbaar door ons verspreid. Zo gaan uw drukwerk en de verspreiding ervan bij Maay hand in hand.

Blikvangende presentatiematerialen, eigentijdse relatiegeschenken
en voor het drukken van uw gehele huisstijl kunt u bij Maay Drukwerk terecht.